11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

foto: imagini de supraveghere

Elevă de 15 ani bătută cu bestialitate de fostul iubit

O adolescentă de 15 ani a fost bătută, pe stradă, de fostul său iubit. Scenele de o violență ieșită din comun s-au petrecut în municipiul Turnu Măgurele, în plină zi. Pe camerele de supraveghere din zonă, care au surprins grozăvia, se vede cum fată este lovită cu o brutalitate ieșită din comun de băiatul cu care avusese o relație. Agresorul în vârstă de 17 ani și a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, a fost transferat într-un centru al DGASPC Teleorman.

O tânără a fost bătută în plină stradă. Loviturile aplicate de adolescent au fost atât de puternice, încât fata a fost transportată la un spital din București cu fractură de piramidă nazală. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, a fost transferat într-un centru al DGASPC Teleorman.

Cei doi tineri au fost împreună timp de două luni, însă băiatul de 17 ani nu a primit foarte bine ideea despărțirii. Așa că, orbit de furie, și-a atacat fosta iubită, în vârstă de 15 ani, chiar în momentul în care aceasta se întorcea de la școală. Agresiunea s-a petrecut pe o stradă din Turnu Măgurele. Adolescentul nu este la prima agresiune. Cu două seri în urmă, acesta și-a lovit și bunica, spun polițiștii teleormăneni. Din acest motiv, față de acesta s-a pus în mișcare acțiunea penală, procurorul de caz dispunând ca măsură preventivă „controlul judiciar”.

Având în vedere că s-a emis și ordin de protecție provizoriu, minorul a fost internat la DGASPC Teleorman.