E oficial: cursurile nu se suspendă din cauza vremii! Elevii merg la școală luni și marți

E oficial: cursurile nu se suspendă și în Teleorman. Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, întruniți în această seară în ședință, au decis ca elevii să meargă și luni și marți la școală. Asta, în ciuda avertizărilor de vreme rea care vizează județul nostru. Decizia s-a luat prin vot, asta după ce, reprezentanții Comitetului, în frunte cu prefectul Florinel Dumitrescu, au ascultat argumentele Inspectorului General Școlar, Valeria Gherghe. Potrivit acesteia, directorii tuturor unităților de învățământ din județ sunt pregătiți să-și întâmpine elevii în clase călduroase.

Cod portocaliu de ninsori și viscol

Județul Teleorman intră, de mâine dimineață, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori abundente și viscol.

”Pe parcursul zilei de luni, 26 februarie, în județul Teleorman va ninge abundent și se va depune strat de zăpadă local de peste 30…40 cm, iar vântul va avea intensificări cu viteze în general de 45…55 km/h, temporar viscolind ninsoarea”, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Cod portocaliu de frig

Nici temperaturile nu vor fi, în această perioadă, mai prietenoase. Din această noapte intră în vigoare un Cod galben de frig, valabil până cel puțin pe 1 martie.

”În Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar și pe parcursul zilelor, când valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă. Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 și -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzația de frig”, anunță ANM.

E oficial: cursurile nu se suspendă

Vremea nefavorabilă a făcut ca în București și în județele Giurgiu, Constanța și Dolj cursurile să fie suspendate, luni și marți.

Acest lucru nu se va întâmpla, însă, și în Teleorman. Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, întruniți în această seară în ședință, au decis că elevii vor merge zilele acestea la școală.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi, în cadrul ședinței CJSU Teleorman.

2 thoughts on “E oficial: cursurile nu se suspendă din cauza vremii! Elevii merg la școală luni și marți

  1. Au pus copiii pe drum…in Orbeasca..la ora 8…clasele sunt inghetate iar profesorii nu au venit. Acesti nesimtiti care decid pentru copiii nostrii sa iasa din birourile caldurose si sa vada situatia reala din teren nu ce raporteaza directorii. Rusine! Stau copiii in clasele inghetate asteptand sa vada daca profesorii ajung..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *