18 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

pompieri

Dușmanii i-au incendiat casa

Răzbunare în stil mafiot! Casa unui bărbat din comuna Plopii Slăvitești a fost distrusă de flăcări. Incendiul a fost provocat intenționat de către o persoană necunoscută și asta deoarece casa nu era locuită și racordată la rețeaua de energie electrică.

2 ore s-au luptat pompierii teleormăneni cu flăcările izbucnite la o locuință din localitatea Plopii Slăvitești, sat Brâncoveanca.

”Sosiți la locul evenimentului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii militari au constatat faptul că incendiul se manifesta la aproape întreaga locuință, existând riscul propagării la bunurile aflate în imediata apropiere.

După aproximativ două ore de intervenție, pompierii militari turneni au reușit să localizeze și să lichideze incendiul în stadiul în care a fost găsit, fără ca flăcările să se propage la vecinătăți”, se arată într-un comunicat al Pompierilor teleormăneni.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă și la locuințele din apropiere.

”Au ars ori au fost distruse de foc următoarele bunuri materiale: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 150 mp, elementele de tâmplărie ale casei, 2 paturi, mobilierul dintr-o bucătărie și un frigider. Din cauza căldurii degajate de foc și a fumului dens au mai fost degradate tavanele casei, parchetul din două camere de locuit, două televizoare, două noptiere și două uși. Din primele estimări, valoarea pagubelor se ridică la suma de 50.000 de lei”, se mai arată în comunicatul pompierilor.

Cazul a fost preluat de către poliție.