5 martie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Spitalul Județean de Urgență din Alexandria va avea două computere tomograf

Două spitale din Teleorman se modernizează

Două spitale din județul Teleorman se modernizează! Este vorba despre Spital Orășenesc Zimnicea și Spitalul Județean de Urgență din Alexandria. Dacă la spitalul din cel mai sudic oraș al țării este vorba despre amenajarea și dotarea secție de recuperare medicală, la cel din reședința județului vorbim despre construirea unui corp nou format din subsol, parter și 5 etaje.

”Intrăm în linie dreaptă cu procedurile de achiziție pentru demararea lucrărilor de extindere și modernizare la două spitale din Teleorman.

Ofertele depuse, până la data de 11.02.2021, pentru lucrările la proiectul ”Modernizare Spital Orășenesc Zimnicea, amenajare și dotare secție de recuperare medicală” sunt în faza de evaluare și în cel mai scurt timp vom afla câștigătorul.

Termenul până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectul ” Construire corp nou la Spitalul Județean de urgență- Alexandria , S+P+5E” este 8.03.2021 și vor intra de îndată în analiza Comisiei de evaluare.

Urmăresc cu mare atenție ca proiectele de investiții în sănătatea teleormănenilor să fie implementate așa cum am planificat și să nu mai fie blocate”, spune deputatul PNL, Costel Barbu.