24 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Operațiune dramatică: două persoane blocate în mașină în toiul viscolului

Două persoane blocate în mașină, în toiul viscolului și al gerului. Oamenii se aflau pe Drumul Județean 504, spre limita cu județul Giurgiu și nu au mai putut să înainteze din cauza zăpezii și a viscolului. Iar gerul tăios le punea siguranța și chiar viața în pericol.

Intervenție contra cronometru pentru cele două persoane blocate

Unul din pasagerii mașinii rămase în mijlocul drumului a sunat la numărul de urgență 112, pentru a anunța pericolul în care se află. Pentru salvarea lor, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, a intervenit cu o șenilată, o autospecială de transport victime multiple și personalul medical necesar.

Cele două persoane blocate, găsite de salvatori

Din cauza vremii nefavorabile, nici autospeciala de transport victime multiple nu a reușit să ajungă până la locul în care cele două persoane au rămas blocate. Așa că, pentru salvarea acestora s-a intervenit cu autoșenilata. Oamenii au fost scoși din mașina blocată și transportați către autospecială.

Județul Teleorman se află sub atenționare cod Galben de GER

Județul Teleorman se află sub atenționare Cod Galben de ger. Potrivit meteorologilor, în această noapte, dar și mâine, vremea va fi geroasă. Astfel, maximele de mâine din județul nostru vor fi cuprinse între minus 12 și minus 16 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între minus 25 și minus 22 grade.

Meteorologii precizează că vremea geroasă va persista și pe parcursul săptămânii viitoare.