29 martie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Două evenimente private au fost întrerupte de polițiști! Organizatorii au primit amenzi

Două evenimente private au fost întrerupte de polițiști! Acestea nu respectau măsurile anti COVID, iar organizatorii s-au ales cu amenzi.

161 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 37.000 de lei. În ultimele 72 de ore, au fost verificate aproximativ 1.200 de obiective (inclusiv domiciliile declarate pentru carantină sau izolare), au fost legitimate nu mai puțin de 2.500 de persoane și verificate aproximativ 250 de mijloace de transport persoane, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 161 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 37.000 de lei, forțele de ordine reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

Polițiștii din Turnu Măgurele au întrerupt un eveniment privat la care au participat aproximativ 30 de persoane, organizatorul fiind sancționat conform Legii nr. 55/2020 pentru nerespectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă și Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea liniștii publice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Nanov au sancționat organizatorul unui eveniment privat organizat pe raza localității Buzescu, la care au participat 10 persoane, nefiind respectate prevederile Legii nr. 55/2020.