Doi elevi de la Liceul Constantin Noica din Alexandria s-au luat la bătaie

Bătaie în curtea liceului între doi elevi. Altercația a avut loc astăzi, în timpul unei pauze, în curtea Liceului Constantin Noica din Alexandria. Se pare că cei doi au avut unele altercații și în trecut, dar până astăzi nu s-a ajuns la ”pumni și picioare”.

Bătaie în curtea liceului

Doi elevi de liceu și-au dat pumni și picioare. Toate acestea s-au întâmplat în curtea Liceului Constantin Noica (Teoretic) din Alexandria sub privirile colegilor.

Incidentul a fost anunțat de unul dintre profesori, iar la fața locului a ajuns în cel mai scurt timp o echipă de jandarmi.

”Am fost sesizaţi despre un incident petrecut într-o unitate de învăţământ, respectiv Liceul Constantin Noica din municipiul Alexandria, unde, în urma unui conflict dintre doi elevi, jandarmii au intervenit pentru aplanarea acestuia. S-a procedat la controlul bagajelor celor doi, iar la unul dintre ei s-a găsit un cuţit tip briceag”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman, Ion Oanţă.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru infracţiunea de port fără drept de obiecte periculoase.

Și nu este singurul caz. În urmă cu o lună, o elevă a Liceului Teoretic „Constantin Noica” din Alexandria a fost bătută, păruită și înjurată. Adversara este tot o elevă, dar a Liceului Nicolae Bălcescu din reședința județului. Tinerele cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani s-au intersectat pe străduța dintre Colegiul Mircea Scarlat și Consiliul Județean. Sprijinită de mai multe prietene, tânăra de la ”Agricol” și-a trântit rivala la pământ și a început să-i care pumni, picioare și să o păruiască. mai multe detalii aici

Câteva zile mai târziu, două adolescente aleg să își regleze conturile cu violență. Una dintre ele o îmbrâncește pe cealaltă și o lovește. Evident, din ”peisaj” nu lipsesc nici cuvintele vulgare. citește aici mai multe detalii…

Revenim cu amănunte
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *