Legea pumnului! Fetele din Alexandria, adevărate luptătoare K1 Video

Al doilea caz de violență extremă între fete a apărut, în Alexandria, după doar câteva ore de la altercația în care au fost implicate două eleve de clasa a IX-a.

Citește și: ELEVĂ BĂTUTĂ ÎN CENTRUL ALEXANDRIEI! ”RIVALII” AU FILMAT TOATĂ SCENA VIDEO

Un nou filmuleț ”duce faima” fetelor din Teleorman pe internet. În noua postare, alte două adolescente aleg să își regleze conturile cu violență. Una dintre ele o îmbrâncește pe cealaltă și o lovește. Evident, din ”peisaj” nu lipsesc nici cuvintele vulgare.

Alt caz de violență, același scenariu

Până în acest moment, nu se cunoaște identitatea celor două adolescente, însă scenariul este asemănător cu primul. Două tinere, aflate la vârsta la care ar trebui să aibă îndeletniciri mai elevate, se bat și se înjură ca și cum de-abia au coborât din bananier. Pe margine, o gașcă de ”prieteni” nu face altceva decât să le încurajeze. În plus, se pare că ideea de a fi filmate le dă fetelor o putere și mai mare și un chef sporit de bătaie.

Clădirea CEC-ului vechi, loc de bătaie

Locul de desfășurare a luptei între ”domnișoare” este același: clădirea CEC-ului vechi, aflată foarte aproape de Primăria Alexandria, deci la o aruncătură de băț de centrul municipiului reședință de județ. Același loc în care zeci de adolescenți, elevi la liceele din oraș, se întâlnesc, în timpul orelor de curs sau după terminarea acestora, ”la o țigară”. Nu o dată s-a întâmplat ca intrarea laterală a clădirii să fie ”pavată” cu sticle goale de alcool și cu mucuri de țigară. Așadar, comportamentul de ”amazoane” al fetelor nu este tocmai de neînțeles.

Profesorii știu de loc, dar nu intervin

Directorul unuia dintre liceele din Alexandria ne-a mărturisit că știe despre clădirea fostului CEC ca fiind ”locul de fumat”. Știe că elevii instituției de învățământ pe care o conduce se adună acolo, însă nu este dispus să le strice copiilor petrecerea.

Cel mai grav este faptul că, deși ambele incidente s-au petrecut ziua în amiaza mare, într-o zonă destul de circulată (ținând cont că acolo se află un magazin, dar și blocuri de locuit), nimeni nu intervine pentru a le despărți pe bătăușe.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *