Două eleve au ajuns la spital din cauza etnobotanicelor

Două adolescente din Teleorman au ajuns de urgență la spital în stare de inconștiență, după ce un trecător le-a văzut căzute pe stradă, ziua în amiaza mare și a alertat autoritățile. La sosirea echipajelor SMURD și de poliție s-a constatat faptul că cele două erau sub influența etobotanicelor.

Două eleve au ajuns la spital din cauza etnobotanicelor

Două adolescente din Teleorman au ajuns de urgență la spital în stare de inconștiență, după ce au consumat etnobotanice.

Cele două adolescente din Teleorman, eleve la un liceu din Alexandria, au 16 și 17 ani. Ele au consumat etnobotanice până când li s-a făcut rău și au leșinat în plină stradă. Un trecător le-a zărit și a sunat la 112. Echipajul SMURD sosit la fața locului le-a acordat primul ajutor și le-a transportat la Camera de gardă a Spitalului Județean de Urgență din Alexandria. Analizele efectuate la spital au confirmat faptul că cele două consumaseră substanțe interzise sub formă de țigarete.

Elevele erau în stare de inconştienţă

Cele două au fost găsite în stare de inconștiență în afara perimetrului instituției la care învață, la o mare distanță de aceasta. Și polițiștii din Alexandria au fost sesizați cu privire la cazul celor două adolescente.

Acum, cele două fete vor avea de dat socoteală familiei dar vor trebui să se confrunte și cu rigorile legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *