15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Două centre de vaccinare anti COVID în incinta Școlii Gimnaziale nr. 6

S-a mărit capacitatea de vaccinare în incinta Școlii Gimnaziale nr. 6. În prezent, în centrul respectiv sunt două puncte de vaccinare conforme, amenajate și dotate, pentru reducerea riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2.

Până în prezent s-au vaccinat un total de 4887 persoane la Punctul de Vaccinare nr. 1, astfel: vaccin Pfizer: 4518 persoane; vaccin Moderna: 310 persoane și vaccin Astra Zeneca: 59 persoane.

Nu au fost semnalate reacții adverse în urma vaccinării.

La Punctul de Vaccinare nr. 2, funcțional din data de 01.03.2021, au fost vaccinate 60 de persoane cu vaccinulPfizer, în ultimele 24 de ore, fără a fi consemnate reacții adverse în urma administrării vaccinului.

În județul Teleorman au fost amenajate centre de vaccinare la Alexandria, la Școala numărul 6 dezafectată; la Spitalul Județean de Urgență; în Roșiorii de Vede la Spitalul municipal; în Turnu Măgurele în cele două săli de sport din localitate; la Videle în cele două săli de sport și la Spitalul Orășenesc; la Zimnicea în sala de sport și Spitalul Orășenesc; la Balaci la Căminul cultural; la Botoroaga la Căminul cultural; la Cervenia în sala fostei primării; la Furculești la depozitul SC Boboc; la Olteni la Căminul cultural; la Plosca la Căminul cultural; iar la Talpa, la școala dezafectată.