19 septembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Două autoturisme s-au ciocnit! Doi adulți și doi copii au fost răniți

Două autoturisme s-au ciocnit pe Drumul European 70, la intrare în municipiul Roșiorii de Vede. Au urmat clipe de groază pentru o femeie care a rămas încarcerată în autoturism și nu-și putea ajuta copiii, care se aflau alături de ea în mașină.

Accident rutier pe E70, la intrare în municipiul Roșiorii de Vede. O femeie a fost încarcerată.

În urma acestui eveniment rutier au rezultat 4 victime. Este vorba despre doi adulți și doi copii. Din fericire, toate victimele sunt conștiente și cooperante. Ele au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunţite și îngrijiri de specialitate.

Mama copiilor a fost pentru scurt timp încarcerată, pompierii reușind deblocarea acesteia cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

După preluarea victimelor, pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

Cazul a rămas în atenția polițiștilor de la Rutieră. Aceștia trebuie să stabilească împrejurările producerii accidentului, dar și cine se face vinovat.