Demonstrație de judo în aer liber!

Micii practicanți de judo din Alexandria îi îndeamnă pe colegii lor să aleagă acest sport pentru că, spun ei, dezvoltă imaginația, crește încrederea în sine și chiar formează caractere. Și pentru a convinge cât mai mulți tineri să aleagă judo, ei au organizat o demonstrație în aer liber. Acțiunea nu s-a bucurat, însă de foarte mult succes mai ales că, spun antrenorii de judo, alte sporturi de arte marțiale, în acest moment, mai căutate.

Demonstrație în aer liber

Micii practicanți de judo din Alexandria îi îndeamnă pe tineri să aleagă acest sport pentru că, spun ei, dincolo de sănătatea oferită de mișcare, judo formează caractere puternice. Pentru a-i convinge pe colegii lor să opteze pentru acest sport, judokanii din Alexandria au oferit și o demonstrație în aer liber, într-o zonă frecventată din oraș.

Sacrificii și eforturi

Ca orice sport, și judo, mai ales când este practicat la nivel performant, cere sacrificii și renunțări. Pentru a participa la competiții și pentru a obține rezultate, un judoka trebuie să se antreneze de cel puțin trei ori de săptămână. Rezultatele sunt, însă, pe măsura efortului depus. Dincolo de diplome și premii, obținute la deiferite competiții de profil, judo dezvoltă imaginația și crește încrederea în sine.

20 de copii din Alexandria practică judo

În acest moment, în Alexandria funcționează un singur club de judo la care sunt înscriși 20 de copii. Cei care doresc să practice acest sport trebuie să știe că atât antrenamentele cât și echipamentele sunt gratuite. Iar deplasările la competiții sunt în mare parte suportate de municipalitate.

Demonstrația micilor practicanți de judo nu a s-a bucurat de o prezență prea numeroasă din partea publicului, asta și din cauza faptului că alte sporturi asemănătoare sunt mai căutate acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *