15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Tragerea la sorți a optimilor Cupei României. Turnu Măgurele – Universitatea Craiova

Turris Turnu Măgurele a reușit surpriza în Cupa României! Echipa teleormăneană a reușit să elimine Rapid București, chiar în Giulești! În optimile de finală, Turnu Măgurele primește vizita celor de la Universitatea Craiova.

Turnu Măgurele s-a impus în Giulești

Surpriză în Cupa României! Rapid a fost eliminată de colega din liga a treia, Turris Turnu Măgurele. Suporterii au făcut însă spectacol ca la derby în Giulești.

Rapid a fost eliminată din Cupa României de colega din liga a treia, Turris Turnu Măgurele, însă suporterii au făcut un spectacol ca la derby în Giuleşti. Mai multe torţe au ajuns pe teren, iar partida a fost întreruptă timp de trei minute, în startul reprizei secunde.

Oaspeții au rezolvat calificarea pe final. Au marcat două goluri într-un sfert de oră, prin Dragu și Mario Mihai, și s-au calificat în optimi în detrimentul finalistei de acum șase ani, Rapid.

Meciuri dezechilibrate în optimile Cupei României

Jocurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 29 octombrie – 4 noiembrie.

Csikszereda Miercurea Ciuc – Dinamo

Dunărea Călăraşi – FCSB

CS Mioveni – Sepsi OSK

Turris Turnu Măgurele – Universitatea Craiova

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj

Universitatea Cluj – Astra

Poli Iași – Viitorul

FC Hermannstadt – FC Voluntari

O singură manșă

Partidele din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.