28 noiembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

despărțire

Declarația de Independență: Ce fac femeile și bărbații ca să își revină după o despărțire

Despărțirile sunt firești, însă este foarte important modul în care fiecare decide să le facă față. De multe ori, oamenii se simt neputincioși, triști, furioși și deprimați, însă acest lucru este perfect normal, dacă au existat sentimente profunde pentru persoana de alături. Cu toate acestea, nu este recomandat pentru nimeni să dezbată această problemă în propria-i minte de nenumărate ori, pentru că nu ajută cu nimic.

Din acest motiv, femeile și bărbații încearcă să găsească cele mai bune modalități de a își îndepărta gândurile legate de persoana iubită, unele fiind foarte asemănătoare între ele, iar altele total opuse.

Ameliorarea durerii provocate de despărțiri în viziuni diferite

Fiecare, în sinea lui, încearcă să scape de durerea provocată de pierderea persoanei cu care își împărțea viața, de aceea face alegeri mai bune sau mai puțin bune, iar mai jos poți vedea o listă cu trucurile la care apelează bărbații și femeile:

• După o despărțire, majoritatea bărbaților nu sunt foarte afectați, ci experimentează un sentiment de libertate, pe care nu l-au mai simțit de mult. Aceștia au senzația că au luat o gură de aer proaspăt și că pot face absolut tot ceea ce doresc, fără să dea explicații nimănui. Astfel, ajung să își dea întâlnire cu prietenii, cu scopul de a pune la cale o noapte albă, în care să simtă pe propria piele libertatea. Odată stabilit acest lucru devin preocupați de aspectul exterior și iau în calcul îmbogățirea garderobei, cât și schimbarea înfățișării. Dorindu-și să pară cât mai tineri și mai atrăgători, achiziționează produse vestimentare care îi pot transforma în acei badboys greu de refuzat, de care se îndrăgostește orice femeie. Unii știu că gecile pentru bărbați au acest efect asupra femeilor. Un exemplu în acest sens este și magazinul online Bman, din care domnii își pot alege îmbrăcămintea cu care să cucerească doamnele și domnișoarele. Cu vestimentația potrivită, cu frizura modernă și cu barba proaspăt tunsă, bărbații debordează de încredere și uită de suferința provocată de despărțire.

• Spre deosebire de domni, despre femei se cunoaște faptul că au o pasiune uriașă pentru shopping, însă multe dintre ele găsesc în această activitate mai mult decât un plan pentru a cuceri bărbații.

despărțireAcestea consideră sesiunile de cumpărături o modalitate de terapie, iar studiile care au fost realizate în trecut o confirmă. De multe ori, cu lacrimi în ochi, femeile se așază în fața laptopului și încep să caute tot felul de produse, care să le readucă zâmbetul pe buze și bucurie. Multe doamne și domnișoare își găsesc refugiul în shopping-ul de pantofi din piele, de aceea accesează magazine renumite, așa cum este și SABRINE.RO și au grijă să își aleagă cele mai în vogă modele. Pantofii le dau sentimentul că investesc în propria persoană, le ajută la creșterea moralului, cât și încrederii în forțele proprii să crească.

• Unul dintre lucrurile comune pe care îl fac atât femeile, cât și bărbații este să călătorească. Multe persoane simt nevoia să plece pentru o perioadă din locul care le fac să își amintească de toate momentele trăite alături de perechile lor. O călătorie poate fi ideală în această situație, indiferent dacă este făcută în compania prietenilor sau, din contră, în deplină singurătate. Călătoriile au menirea să îi ajute pe oameni să mediteze asupra celor întâmplate și să îi ajute să facă pace cu ei înșiși. De asemenea, descoperirea unei noi culturi, a unor noi tradiții și obiceiuri, cât și experimentarea bucatelor tradiționale locului pe care decid să îl viziteze pot ajuta un om să treacă peste cele mai neplăcute momente pe care i le rezervă viața.

Bărbații sunt diferiți de femei, au alte modalități de a privi lucrurile și încearcă mult mai mult să grăbească vindecarea după o despărțire. Totuși, cu toții consideră că plecarea pentru o anumită perioadă din locul în care au stat în ultimul timp, cât și achiziționarea de noi produse vestimentare, pot fi soluții ideale în ridicarea moralului după ce se despart de persoanele iubite.