23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Coșul de fum continuă să facă pagube

Un coș de fum deteriorat era să pună la pământ întreaga agoniseală a unei familii. Un incendiu puternic a izbucnit într-o gospodărie din județul Teleorman și doar intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se răspândească rapid.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Nenciulești.

Incendiul, care se manifesta generalizat la acoperișul casei, pe aproape 60 metri pătrați, la depozitul de cereale, în care se aflau circa 650 kilograme de grâu și 500 kilograme de porumb, la un panou solar și la elementele din plastic de pe partea stângă ale unui autoturism parcat în imediata apropiere.

Pompierii s-au chinuit mai bine de 2 ore și jumătate să stingă focul. Pagubele au fost estimate la suma de 30000 de lei, iar valoarea bunurilor salvate la peste 90000 de lei, reprezentând restul casei de locuit, autoturismul și celelalte anexe gospodărești.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum deteriorat care a permis scânteilor să ajungă pe materialele textile din podul locuinței.