17 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Copilul tău se duce la școală sau face cursurile ONLINE? Lista completă

9 unități de învățământ din județul Teleorman nu sunt pregătite să-și primească elevii în siguranță.  În 43 de unități de învățământ elevii vor învăța în ture, unii acasă, iar alții la școală.

Scenariul 1, care presupune participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, a fost avizat pentru 89 de unități de învățământ din județ.

Scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție și revenirea parțială (prin rotație de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, a fost avizat pentru un număr de 43 de unități de învățământ din județ.

Scenariul 3, care implică participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități / lecții online, a fost avizat pentru un număr de 9 unități de învățământ pentru o perioadă determinată.

Lista completă a unităților de învățământ din Teleorman și scenariile după care vor începe școala pe 14 septembrie!