Copilul mort în acidentul rutier de la Cernetu avea permis de conducere

Băiatul de 18 ani care a decedat în această dimineață pe DJ 506, în localitatea Cernetu, deținea permis de conducere valabil încă din data de 07 august 2019.

”Având în vedere buletinul informativ de astăzi, referitor la accidentul mortal produs pe raza localității Cernetu, suntem abilitați să facem următoarele precizări:

Persoana decedată poseda permis de conducere emis la data de 07.08.2019.

La momentul interogării bazelor de date, din cauza unei erori de comunicare a polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Alexandria, datele au fost recepționate eronat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Daniela Pașu.

Pentru inducerea în eroare a opiniei publice și pentru neprofesionalismul de care a dat dovadă purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Daniela Pașu, TR News solicită Inspectorului Șef, Comișarul-șef, Valentin Dumitrașcu demiterea de urgență a acesteia.

Dezmințirea Poliției Teleorman vine la mai bine de 2 ore de la discuția pe care redactorii TR News au avut-o cu purtătorul de cuvânt al IPJ Telorman, solicitând lămuriri.

Informația a fost transmisă eronat de purtătorul de cuvânt încă de azi-dimineață. Într-un comunicat de presă transmis, aceasta a scris:

Șirea inițială

Un tânăr de 18 ani a murit într-un accident! Nu avea permis și furase mașina

Redacția TR News își cere scuze pentru informația transmisă inițial!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *