27 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

angajări

Consiliul Județean Teleorman și Primăria Alexandria fac angajări

Consiliul Județean Teleorman și Primăria Alexandria fac angajări. Teleormănenii care doresc să lucreze în administrația publică se pot înscrie la concursurile de recrutare ce vor avea loc la sfârșitul acestei luni.

Consiliul Județean Teleorman are nevoie de IT-iști

Consiliul Județean Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor de consilier superior și inspector asistent la Compartimentul administrare baze de date electronice.

Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să aibă studii superioare în domenii precum informatică, matematică, cibernetică sau inginerie electronică.

În plus, pentru postul de consilier superior este necesară o vechime de 9 ani în domeniul studiilor absolvite. Pentru postul de inspector asistent, candidații trebuie să aibă o vechime de un an în domeniul studiilor absolvite.

Concursul se va organiza pe 27 martie, de la ora 10:00, proba scrisă și pe 29 martie, ora 15:00, interviul.

Vedeți mai multe detalii aici

Un post de șef birou, vacant la Consiliul Județean

Consiliul Județean Teleorman are vacant și un post de șef birou în cadrul Direcţiei Economică, buget-finanţe.

În aceste condiții, concursul de recrutare este organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Aspiranții la postul de șef serviciu trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă într-unul din domeniile contabilitate, economie, finanţe sau management, dar și studii de masterat în domeniul administraţiei publice sau management. În plus, sunt necesare cunoștințe minime de operare calculator și ale unei limbi străine de circulație internațională.

Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice este de minimum 2 ani.

Proba de testare a cunoștințelor PC  va avea loc pe 20 martie, de la ora 09:00. Tot pe 20 martie, dar cu începere de la ora 10:00, va avea loc proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Și Primăria Alexandria angajează

Primăria Municipiului Alexandria organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de referent, clasa III, grad profesional superior. Postul vacant este în cadrul Direcţiei Buget Finanţe Taxe şi Impozite.

Concursul se va organiza pe data de 20 martie, ora 10.00, proba scrisă și pe 23 martie, interviul.

Detaliile privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând paginile oficiale de internet ale celor două instituții. Relații suplimentare se obțin și la sediile acestora.