28 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

consiliul județean teleorman

Consiliul Județean Teleorman are o nouă conducere. Dănuț Cristescu este noul președinte al CJ Teleorman

Consiliul Județean Teleorman are, începând de astăzi, un nou președinte. Dănuț Cristescu, fostul vicepreședinte al CJ Teleorman, a fost votat de majoritatea colegilor consilieri județeni în funcția de președinte.

Dănuț Cristescu a primit susținerea PSD

Înainte de a fi votat și validat în funcția de președinte al Consiliului Județean, Dănuț Cristescu a primit susținerea membrilor Comitetului Executiv al PSD Teleorman.

”Astăzi a avut loc Comitetul Executiv al organizației PSD Teleorman, în cadrul căruia l-am propus pentru funcția de președinte al CJ pe Dănuț Cristescu. A fost propunerea mea pentru că am lucrat împreună timp de 6 luni. Am avut o colaborare bună. A demonstrat că a acumulat foarte multă experiență. Sunt convins că va duce mai departe toate proiectele care sunt începute la Consiliul Județean și că va avea o relație bună cu toți primarii acestui județ, indiferent de culoarea politică”, a declarat, astăzi, președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, într-o conferință de presă.

Consiliul Județean Teleorman are un nou președinte

Așa că, votul din cadrul ședinței de Consiliu Județean de astăzi nu a fost unul cu emoții pentru fostul vicepreședinte CJ, Dănuț Cristescu. Asta în condițiile în care alianța PSD+ALDE are o majoritate confortabilă în Consiliul Județean.

”Vreau să mulțumesc organizației Partidului Social Democrat pentru încrederea pe care mi-a acordat-o astăzi. Mă onorează alegerea mea în funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, dar și responsabilizează”, a declarat Dănuț Cristescu, după alegerea în funcția de președinte al CJ.

Dănuț Cristescu, planuri mari la șefia CJ Teleorman

Ca președinte al Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu are planuri mari. El își dorește atât continuarea proiectelor pe care CJ le are în desfășurare, dar și o bună colaborare cu instituțiile, cu primarii și cu cetățenii acestui județ.

”Consiliul Județean Teleorman va avea în vedere, în perioada următoare, continuarea proiectelor existente la nivelul Teleormanului dar și realizarea de proiecte noi, necesare pentru locuitorii județului. Proiectele sunt legate de modernizarea și reabilitarea drumurilor județene, în domeniul sănătății, în domeniul educației, al situațiilor de urgență și, nu în ultimul rând, legate de atragerea fondurilor europene”, a declarat noul președinte al Consiliului Județean Teleorman.

”În următaorea perioadă voi merge în comunitățile locale din județ pentru a afla, de la fața locului, ce probleme au cetățenii și pentru a le rezolva aceste probleme”, a mai spus Dănuț Cristescu.

Dănuț Cristescu este fostul vicepreședinte al CJ Teleorman

După alegerile locale din vara anului trecut, Dănuț Cristescu a devenit vicepreședintele Consiliului Județean Teleorman. Din decembrie 2016 a avut și atribuții de președinte, după ce Adrian Gâdea a fost ales parlamentar și, ulterior, numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.