12 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

CONCURS! TR News și Happy Cinema Alexandria te invită la film

TR News și Happy Cinema Alexandria îți oferă săptămânal două invitații duble la film!

Pentru că vrem să te relaxezi și să fii la curent cu ultimele apariții de pe marele ecran, ți-am pregătit un concurs săptămânal. Dacă vrei să participi la concurs, tot ce trebuie să faci este să distribui această postare și să ne spui într-un comentariu numele persoanei alături de care doriți să mergi la film. Comentariul care adună cele mai multe like-uri este declarat câștigător! Mult succes!

Cinematograful întregii familii

Happy Cinema Alexandria este cinematograful întregii familii, locul tău preferat de petrecere a timpului liber. Vino să te bucuri de cele mai așteptate filme în atmosfera modernă a cinematografului dotat cu echipament de ultimă generație. Happy Cinema Alexandria se află în Winmarkt, etaj 3.

Concursul din această săptămână se încheie joi, 17 ianuarie, la ora 23:59.

Cele mai noi filme se văd la Happy Cinema

Nu uita să consulți și programul cinematografului, pentru inspirație: www.happycinema.ro/program

Happy Cinema înseamă timp pentru tine! Hai la film!

* Invitația este dublă, valabilă pentru săptămâna viitoare (luni – joi). ATENȚIE! Dacă câștigătorul alege să meargă la filme 3D, costul ochelarilor nu este inclus în invitație.

* Invitația este valabilă la orice film, cu excepția avanpremierelor.

Recomandarea săptămânii

Crăiasa Zăpezii: Ținutul Oglinzilor

În noua animație din seria Crăiasa Zăpezii, lumea magiei și a poveștilor se află în pericol. Pentru a-și proteja familia și supușii, regele Harald interzice orice formă de magie în întregul său regat. Din cauza poruncilor sale drastice, toți cei înzestrați cu puteri deosebite vor avea de suferit.

Chemați să-și etaleze abilitățile la palat, vrăjitorii de pretutindeni răspund cu bucurie invitației, fără să-și dea seama că regele le întinde o capcană. Odată ajunși la palat, magicienii sunt exilați în Ținutul Oglinzilor. De acolo nimeni nu se mai poate întoarce.

Pentru a deschide portalul magic dintre cele două lumi este nevoie atât de puterile extraordinare ale împărătesei gerului, cât și de credința micuței Gerda în prietenie și bunătate. De-a lungul aventurilor sale fabuloase, Gerda primește ajutor chiar și din partea foștilor dușmani.

Filmele săptămânii