CONCURS! CÂȘTIGĂ DOUĂ INVITAȚII DUBLE LA HAPPY CINEMA ALEXANDRIA

TR NEWS și HAPPY CINEMA ALEXANDRIA îți oferă săptămânal două invitații duble la film.

Pentru că vrem să te relaxezi și să fii la curent cu ultimele apariții de pe marele ecran, ți-am pregătit un concurs săptămânal. Dacă vrei să participi la concurs, tot ce trebuie să faci este să distribui această postare și să ne spui într-un comentariu numele persoanei alături de care doriți să mergi la film.

Comentariul care adună cele mai multe like-uri este declarat câștigător! Mult succes!

Concursul din această săptămână se încheie VINERI, 12 aprilie, la ora 10:00.

Happy Cinema, cinematograful întregii familii

Happy Cinema Alexandria este cinematograful întregii familii, locul tău preferat de petrecere a timpului liber. Vino să te bucuri de cele mai așteptate filme în atmosfera modernă a cinematografului dotat cu echipament de ultimă generație. Happy Cinema Alexandria se află în Winmarkt, etaj 3.

Cele mai noi filme se văd la Happy Cinema

Nu uita să consulți și programul cinematografului, pentru inspirație: www.happycinema.ro/program

Happy Cinema înseamnă timp pentru tine! Hai la film!

* Invitația este dublă, valabilă pentru săptămâna viitoare (luni – joi). ATENȚIE! Dacă câștigătorul alege să meargă la filme 3D, costul ochelarilor nu este inclus în invitație.

* Invitația este valabilă la orice film, cu excepția avanpremierelor.

Recomandarea săptămânii

Filmul recomandat de TR News pentru această săptămână este ”Hellboy: Rise of the Blood Queen”.

La mai bine de un deceniu de la al doilea film al seriei, amatorii genului au acum prilejul să vadă în cinematograf noua producție Campbell Grobman Films, de această dată în regia lui Neil Marshall: Hellboy – Rise of the Blood Queen, o aventură fantastică și periculoasă de 120 de minute.

Într-o lume în care magia ancestrală produce încă efecte, iar vrăjitoarele medievale au încă puterea de a folosi farmece negre cu efecte extraordinare, Hellboy (David Harbour, nu Ron Perlman) este singurul care se aventurează în lupta inegală împotriva forțelor întunecate. El ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să lupte împotriva puterilor supranaturale periculoase, cu potențialul de a distruge lumea: Regina Nimue (Milla Jovovich) este un adversar greu de învins, mai ales atunci când are sprijin ocult.

Din distribuție fac parte Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Daniel Dae Kim.

Filmele săptămânii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *