13 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

CONCURS! Teatru la Cinema oferă o invitație dublă la spectacolul ” Rică Iepurică și ouăle de ciocolată ”

TR News și ”Teatru la Cinema” oferă o invitație dublă la piesa de teatru Rică Iepurică și ouăle de ciocolată. Aceasta are loc duminică, 21 APRILIE.

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga este să dai SHARE acestei postări și să ne spui cu cine vrei să mergi la teatru. Cel care adună cele mai multe like-uri la comentariul său este declarant câștigător.

Concursul din această săptămână se încheie vineri, 19 aprilie, la ora 10:00.

Mult succes!

Atenție! La concurs nu pot participa câștigătorii din luna curentă!

Rică Iepurică și ouăle de ciocolată

În fiecare primăvară, așteptăm cu nerăbdare sărbătoarea de Paște. Cei mici sunt încântați de sosirea iepurașului încărcat cu daruri și pregătesc momente speciale pentru a-l întâmpina.

În povestea noastră, iepurașul, împreună cu prietenul lui Răducu, oferă copiilor ouă de ciocolată făcute chiar de ei. Sunt ajutați de simpaticul ursuleț Martinel și de furnicuța Ica. Din păcate, delicioasele ouă sunt furate de Roșcățica, vulpița cea șireată. Rica, Răducu și Martinel își unesc forțele și pleacă in căutarea lor. Cum au reușit ei să salveze situația, vă invităm să aflați vizionând spectacolul.

”Teatru la Cinema”

Teatru la Cinema este proiect cultural ce facilitează accesul publicului larg la spectacole de teatru organizate în sălile cinematografelor situate în mari centre comerciale.

Municipiul Alexandria este al șaselea oraș din rețeaua “Teatru la Cinema”, după București, Buzău, Focșani, Ploiești și Pitești. Spectacolele din Alexandria vor avea loc la Happy Cinema din centrul comercial Winmarkt Alexandria.