CFR Călători anulează trenurile care circulă între localitățile teleormănene

cfr calatori

CFR Călători anulează trenurile care circulă între localitățile teleormănene. Nouă trenuri care fac legătura între Roșiorii de Vede și Alexandria, Turnu Măgurele și Zimnicea și retur nu circulă nici astăzi, ”din cauza vremii nefavorabile”.

Trenurile de la Roșiori către Alexandria, Turnu Măgurele, Zimnicea și retur, anulate

Călătoria cu trenul între localitățile teleormănene s-a dovedit imposibilă, în aceste zile, mai ales pentru navetiștii care și-au achiziționat abonamente.

Nouă trenuri sunt încă anulate, ceea ce însemană că singura variantă pentru ca oamenii să ajungă dintr-o localitate în alta este microbuzul. O variantă mult mai scumpă, pentru mulți teleormăneni.

Trenurile care nici astăzi nu circulă sunt 9051 Roșiori Nord – Turnu Măgurele, 9052 Turnu Măgurele – Roșiori Nord, 9053 Roșiori Nord – Turnu Măgurele, 9054 Turnu Măgurele – Roșiori Nord, 9363 Roșiori Nord – Alexandria, 9377 Alexandria – Roșiori Nord, 9372 Zimnicea – Roșiori Nord, 9365 Roșiori Nord – Alexandria și 9366 Alexandria – Roșiori Nord.

 CFR Călători actualizează periodic lista trenurilor anulate

Nu doar trenurile care circulă pe rutele teleormănene sunt, astăzi, anulate. Conform CFR Călători, ”din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a anula sub 10% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri”.

Așa că, cel mai bine ar fi să vă interesați exact dacă trenul cu care doriți să circulați este sau nu anulat, indiferent de rută.  Puteți face acest lucru accesând site-ul CFR Călători sau interesându-vă la casele de bilete sau la birourile de informații din gări.

Banii pe bilete pot fi restituiți

CFR Călători anunță că pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate. Restituirea banilor se face fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *