18 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Ce bărbați merită apreciați?

Dacă de fiecare dată când bărbatul tău face ceva care te nemulțumește obișnuiești să te gândești la cât de norocoase sunt altele, ar fi cazul să te gândești mai bine.

Apreciază-ți bărbatul atunci când mergeți pe stradă și te ține de mână deși nu mai sunteți de multă vreme doi porumbei proaspăt îndrăgostiți. Sunt femei care încă nu “îi trec calea bărbatului” și rămân în urma acestuia ca un hamal în port sau merg pe stradă în paralel, la 2 metri distanță de parcă ar fi simple cunoștințe și nu un cuplu.

Iartă-l dacă îți cumpără leuștean în loc de pătrunjel

Apreciază-l atunci când vine acasă zâmbind ca un copil, cu un buchet de flori în mână deși nu e nici ziua ta, nici altă aniversare. Pentru multe femei singurul buchet parfumat care le înmiresmează casa este legătura de pătrunjel cumpărată din piață atunci când ea sunase că îi trebuie de fapt leuștean.

Fii fericită când el se trezește înaintea ta și își face cafeaua de dimineață. Dacă alături de ceașca aburindă iubitul tău ți-a pregătit și o porție de clătite aurii sau o omletă pufoasă, ca să îți mulțumească pentru tot ceea ce faci zilnic, din zori și până în seară, e lucru cert: l-ai apucat pe Dumnezeu de un picior!

Mi s-a “acrit” de ouă ochiuri!

Ține-l strâns și nu îi da drumul. În timp ce tu radiezi răsfăț cu micul dejul la pat, undeva în lumea largă milioane de femei prăjesc ouă, rumenesc felii de costiță afumată și cârnați, spală un munte de vase și fac pachețele pentru serviciu. Iar în schimbul acestor “servicii normale”, primesc un mormăit indescifrabil sau chiar un: altceva nu mai știi sa faci? Mi s-a “acrit” de ouă ochiuri!”

De apreciat este și atunci când îți acceptă acele mici greșeli, cum ar fi o cămașă distrusă după ce a fost băgată la spălat cu lenjeria ta roșie, o tocăniță lipită de fundul oalei, farfuria aceea spartă (din setul primit de la mama lui) sau cele 2 dungi  la pantaloni făcute cu fierul de călcat.

În timp ce tu roșești ca o școlăriță, iar el îți spune că nu e un capăt de țară, aceste mici neajunsuri pot provoca scandaluri de proporții pentru alte perechi. Bărbatului îi “tună și îi fulgeră”, iar femeia primește “aprecieri” la adresa tuturor neamurilor, în special a mamei!

Nu remarcă nouă tunsoare? Trecem și peste ”necazul” ăsta!

Nu uita să îi mulțumești atunci când îți spune că ești frumoasă, că îți stă minunat în rochia ta nouă, că pantalonii aceia îți vin “ca turnați” sau că pantofii cu toc îți dau un aer atât de sexy! Chiar și faptul că îți oferă părerea lui în materie de vestimentație ar trebui să te bucure. Acesta este un semn clar că îl preocupă tot ceea ce are legătură cu tine și că dorește să îl implici în viața ta cu adevărat. Poate nu știai asta, dar multe femei așteaptă zilnic un compliment, o apreciere, o confirmare din partea jumătății lor, atenții care însă întârzie să apară sau nu apar deloc.

Cum te-ai simți dacă tocmai ai fi ieșit de la salon, unde ți-ai tuns, vopsit și coafat părul, iar bărbatul tău nu observă schimbare nici după 3 zile? Nu! Nu e un scenariu! Multor femei li se întâmplă.

Deși pare un îndemn ciudat la prima vedere, apreciază-l chiar și atunci când omite anumite fapte. În felul lui, acesta încearcă să te protejeze, încearcă să ia asupra lui situațiile neplăcute și să rezolve totul fără să te supună unui stres în plus. Nu ai vrea să fii un fel de “femeie -bărbat” care face și trage totul. În capul căreia se sparg toate cioburile și pe umerii căreia atârnă întreaga responsabilitate a casei.

Cum ar fi să îți împarți viața cu un bărbat ca un Sfinx

Apreciază-ți bărbatul pentru simțul umorului. Lângă el nu poți rămâne tristă prea mult timp. Chiar și când totul în jur amenință să se prăbușească, el găsește întotdeauna o replică potrivită care te va scandaliza sau te va face să nu îți poți ascunde zâmbetul. Lângă el nu poți sta serioasă nici măcar la o înmormântare. Nu te grăbi să îi reproșezi lipsa maturității. Gândește-te cum ar fi să îți împarți viața cu un bărbat ca un Sfinx, un bărbat care pune preț pe sobrietate mai mult decât pe orice, un bărbat care a râs ultima oară în primul an de grădiniță și care face glume numai atunci când vrea să pară “băiat de comitet” în fața celorlați.

Merită apreciat bărbatul care îți spune în fiecare zi ”Te iubesc”! Sunt vorbe de care nu te poți sătura oricât de des le-ai auzi! Mulți și multe dintre noi trăim pe principiul”ți-am spus cândva că te iubesc, dacă se schimbă ceva te anunț”!

Bărbatul care nu se teme să își exprime sentimentele nu e un bărbat slab. E un bărbat care a înțeles cât e de important este să oferi și să te oferi într-o relație. Dacă îți spune în fiecare oră că te iubește, nu e neapărat un tip fals sau un manipulator. El înțelege că o femeie are întotdeauna nevoie de confirmare și de încredere. Nu am crezut niciodată că există femei dure, femei cu inima de piatră sau femei indiferente. Acelea nu sunt decât femei care au avut nevoie să fie iubite, dar au avut ghinionul să iubească bărbatul greșit.

Apreciază-ti bărbatul pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce ți-ai dori să fie. Dacă nu reușești să îi vezi părțile bune și îți propui în fiecare clipa să îl schimbi, atunci e cazul să schimbi relația, nu omul în sine.