20 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Carmen Dan revine pe scena politică la noul partid a lui Liviu Dragnea

Carmen Dan și Cristina Alcea sunt responsabili pentru dezvoltarea și crearea noului partid al lui Liviu Dragnea în Teleorman. Cele două au rămas fidele fostului lider social-democrat chiar și în momentele cele mai grele.

Alianța Pentru Patrie crește pe zi ce trece. Noul partid al lui Liviu Dragnea a ajuns la aproape 100.000 de membri și a reușit să desemneze responsabili pentru crearea de organizații locale în 10 județe ale țării. Printre ele se află și Teleorman. Fostul ministru de Interne, Carmen Dan și Cristina Alcea sunt doi dintre liderii din județul nostru.

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, a anunţat la sfârșitul săptămânii trecute că va sprijini un partid nou-înfiinţat, numit Alianţa Pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, noua formațiunea politică va fi naţionalistă, iar principalul obiectiv al său va fi „bunăstarea românilor”.

„Principalul obiectiv al acestui partid îl reprezintă bunăstarea românilor şi este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”, a precizat fostul președinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea.