22 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

hoti

Au încercat să spargă o casă, dar au fost prinși de proprietar

UPDATE

Poliția a făcut prima reținere în cazul ”spargerii” din comuna Brânceni. În urma cercetărilor efetuate, un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut. Polițiștii continuă urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

ȘTIREA INIȚIALĂ

4 tineri au încercat să dea o spargere, dar au fost prinși de proprietar. În încercarea de a-i opri pe hoți s-a iscat un scandal.

Patru persoane au pătruns în curtea locuinței unui bărbat în vârstă de 71 de ani din comuna Brânceni cu intenția de a sustrage bunuri. În momentul în care hoții căutau obiecte de valoare pe care să le valorifice, hoții au fost surprinși de către proprietar și au fugit, părăsind curtea locuinţei acestuia.

De asemenea, persoanele respective au fost văzute de către doi vecini ai bărbatului, care, încercând să le oprească, au fost loviți de către acestea.

Până la acest moment, polițiștii au identificat și audiat 3 dintre presupușii făptuitori, tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, toți din comuna Brânceni, urmând să fie audiată și cea de-a patra persoană.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de tentativă la furt și lovirea sau alte violențe, urmând ca la definitivarea acestora să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.