Angajări la Poliția Locală Alexandria! Salarii de peste 2.800 de lei

POLITIA LOCALA

Angajări la Poliția Locală Alexandria. Primăria Municipiului Alexandria organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante la Direcția Poliția Locală – Compartiment Control Comercial.

Angajări la Poliția Locală Alexandria

Cele două posturi scoase la concurs sunt de polițist local, clasa I, grad profesional debutant respectiv polițist local, clasa I, grad profesional asistent.

Cei interesați de postul de polițist local clasa I, grad profesional asistent trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul științelor economice și vechime în specialitatea studiilor absolvite de minimum 1 an.

Pentru funcția de polițist local clasa I, grad profesional debutant este nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul științelor economice. Nu este nevoie de vechime.

Angajări la Poliția Locală Alexandria. Salarii de peste 2.800 de lei

Norocoșii care vor reuși să treacă de cele două probe ale concursului vor beneficia de salarii motivante. Astfel, salariul de bază pentru funcția de polițist local asistent este de 2.880 lei, la care se adaugă gradațiile aferente vechimii în muncă. Salariul de bază pentru funcția publică de polițist local debutant este de 2.280 lei, la care se adaugă gradațiile aferente vechimii în muncă.

Pentru acești bani, polițiștii locali vor trebui să acționeze pentru respectarea normelor legale privind desfășurarea comerțului stradal și a activităților comerciale, a condițiilor și a locurilor stabilite de Primăria municipiului Alexandria. De asemenea, vor verifica legalitatea activităților de comercializare a produselor desfășurate de operatori economici, persoane fizice și juridice și producători particulari în piețele agroalimentare, precum și respectarea prevederilor legale de către administratorii piețelor agroalimentare.

Vor verifica existența la locul de desfășurare a activității comerciale a autorizațiilor, a aprobărilor, a documentelor de proveniență a mărfii, a buletinelor de verificare metrologică pentru cântare, a avizelor și a altor documente stabilite prin legi sau acte administrative. Totodată, vor verifica respectarea regulilor și normelor de comerț și prestări servicii stabilite prin acte normative și vor soluționa, în condițiile legii, petițiile primite în legătură cu actele și faptele de comerț desfășurate în locuri publice

Angajări la Poliţia Locală Alexandria. Concursul va avea loc la jumătatea lunii viitoare

Cei interesați de cele două posturi disponibile la Poliția Locală Alexandria trebuie să-și depună dosarele de concurs până pe data de 02.05.2018.

Concursul se va organiza pe data de 16 mai, proba scrisă, data și ora interviului urmând a fi comunicate ulterior. Detalii privind condițiile specifice și bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Alexandria din str. Dunării nr. 139, județul Teleorman, telefon 0247/317.732 și 0247/317.733, interior 176.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *