19 mai 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Spitalul Județean de Urgență din Alexandria va avea două computere tomograf

Angajări la spitalele din Teleorman. Posturile, scoase la concurs în perioada următoare

Angajări la spitalele din Teleorman. Spitalul Județean de Urgență din Alexandria și Spitalul din Turnu Măgurele fac angajări. Posturile sunt atât pentru personal medical cât și pentru personal auxiliar.

Angajări la spitalele din Teleorman. Cele mai multe posturi, la Turnu Măgurele

Spitalul din Turnu Măgurele scoate la concurs, în această perioadă, mai multe posturi. Unul dintre ele este de asistent medical debutant. Pentru ocuparea acestui post nu este nevoie de vechime. Trebuie, însă, respectate alte criterii. În primul rând, candidații trebuie să fie absolvenți ai școlii postliceale, specialitatea medicină generală. În plus, trebuie să dețină certificat de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R..

Alte două posturi, de asistent medical principal

Tot Spitalul Municipal din Turnu Măgurele angajează doi asistenți medicali principali. Condițiile de selectare sunt aceleași ca pentru postul de asistent debutant. De această dată, însă, este nevoie de cinci ani vechime ca asistent medical.

Turnenii care au absolvit doar școala generală se pot înscrie la concursul de ocupare a celor două posturi de îngrijitori. Nu este nevoie de vechime.

Cei care dețin o diplomă de licență într-un domeniu economic pot aplica pentru ocuparea postului de economist. Pentru acest lucru se solicită o vechime în specialitate de 3 ani și 6 luni.

Concursul se va organiza pe data de 27 martie, ora 10:00, proba scrisă. Interviul va avea loc pe data de 29 martie, de la ora 10:00.

Angajări la spitalele din Teleorman. Spitalul Județean caută referent

Și Spitalul Județean de Urgență din Alexandria angajează referent de specialitate II în cadrul Biroului Achiziții.

Doritorii trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă în domeniul administrație publică. Vechimea necesară ocupării postului este de 3 ani și 6 luni.

Proba scrisă a concursului se va organiza pe 30 martie, de la ora 10:00. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Relații suplimentare se obțin la sediul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, str. Libertății nr. 1, telefon 0247/306.758 și 0247/306.723.

Pentru posturile din Turnu Măgurele, detaliile se obțin la sediul Spitalului Municipal Turnu Măgurele, str. Castanilor nr. 42, telefon 0247/416.646.