Amenzi record aplicate şoferilor de Paşte: peste 1 miliard de lei

politie rutiera

Poliţiştii telormăneni nu iartă nimic. De Paşte au dat amenzi pe bandă rulantă. Cele mai multe au fost aplicate șoferilor. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 104.965 de lei.

Amenzi record

Un Paște ”productiv” pentru poliţiştii teleormăneni. În cele trei zile de sărbătoare, oamenii legii au dat amenzi de peste 1 miliard lei vechi. De asemenea ai au lăsat și 11 persoane fără permisul de conducere.

Poliţiştii teleormăneni vor să ”fluidizeze” traficul rutier. Şi cum drumuri sau autostrăzi nu se construiesc în judeţul nostru, aceştia au alte idei. Să lase cât mai mulţi şoferi fără permise de conducere. Nu trece o zi fără ca poliţia rutieră din judeţul Teleorman să nu facă razii. Sub pretextul acţiunilor de prevenire şi combatere a cauzelor generatoare de producere a accidentelor rutiere, poliţiştii rutieri stau la pândă şi nu iartă nimic. Din contră. Ei aduc bani grei bugetului local. Numai în zilele de Paște, aceștia au dat sute de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii nu iartă nimic

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 79 de infracțiuni și au fost aplicate 219 de sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute 11 permise de conducere ale unor șoferi care nu au respectat regulile de circulație.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 79 de infracțiuni, fiind prinse în flagrant delict 8 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Polițiștii au intervenit și au aplicat 219 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 66 la Legea nr. 61/1991 a ordinii și liniștii publice și 153 la alte acte normative.

În urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, au fost aplicate 138 de sancțiuni la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice (27 pentru viteză)”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Au rămas fără permis de conducere

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 104.965 de lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute 11 de permise de conducere, dintre care 6 pentru viteză. De asemenea, au fost retrase 4 de certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *