18 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

accident

UPDATE Accident rutier pe E70 Alexandria – București! 6 victime

UPDATE

 

6 victime au rezultat din accidentul rutier petrecut în urmă cu aproximativ 45 de minute pe Drumul European 70. Din păcate două dintre ele sunt în stare gravă. Dintre cele 6 persoane, cinci se pare ca sunt cetățeni bulgari.

Toate victimele sunt conștiente, stabile, au primit primul ajutor la fața locului și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și acordarea de îngrijiri de specialitate.

Cazul a fost preluat de poliție pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii acestui accident.

Știrea inițială

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu doar câteva minute pe Drumul European 70 Alexandria – București. Evenimentul s-a produs între localitățile Vitănești și Văceni.

Accident cu 3 victime

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu doar câteva minute în județul Teleorman, pe E70. Din primele informații se pare că este vorba despre trei victime. Din fericire nici una nu este încarcerată, dar încă nu se știe în ce stare se află.

Echipele de intervenție se deplasează spre locul accidentului

Spre locul accidentului au plecat mai multe echipaje de intervenție. Este vorba despre o ambulanță cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere a incendiilor.

Vom reveni cu informații pe măsură ce le vom avea.