19 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier! 2 persoane au ajuns la spital

Neatenția face victime. Pe raza localității Lisa, a avut loc un accident rutier, produs între două autovehicule, în urma căruia au rezultat două victime, conștiente și cooperante, neîncarcerate. Persoanele rănite au primit primul ajutor calificat la fața locului, după care au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigații amănunţite și îngrijiri de specialitate.

„Accidentul rutier s-a produs pe DN 51A, pe raza localității Lisa, între două autoturisme conduse de către doi bărbați domiciliați în comuna Lisa, respectiv orașul Zimnicea, rezultatul testării cu aparatul etilotest indicând faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma accidentului au rezultat două victime (bărbați), ambele aflate în același autoturism, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca din cercetări să fie stabilite împrejurările și cauza producerii evenimentului”, a declarat purt[torul de cuv\nt al Poli’iei Telorman, Daniela Pășu.