11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Accident mortal! Un tânăr a murit după ce s-a izbit cu autoturismul de un stâlp FOTO

Un tânăr de 36 de ani a murit într-un accident rutier. Autoturismul pe care îl conducea a derapat, a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul a fost rupt. 45 de minute au încercat medicii să-l resusciteze, dar fără succes.

Accident mortal

Accident mortal produs pe raza localității Frăsinet. Din cauza vitezei, un bărbat în vârstă de 36 de ani nu a mai putut controla autoturismul pe care îl conduce și a ieșit în afara părții carosabile.

”În jurul orei orei 16.15, un bărbat de 36 ani din localitatea Băbăița, în timp ce se deplasa pe Dj 612 pe raza localității Frasinet, a derapat, ieșind în afara părtii carosabile unde a lovit un stâlp al rețelei electrice”, spun polițiștii din Teleorman.

A fost solicitat un elicoper SMURD

La sosirea echipajelor de intervenție victima era încarcerată, inconștientă și în stop cardiorespirator. A fost extrasa rapid de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predata echipajelor medicale SMURD și Ambulanței. La fața locului a acționat și un echipaj medical cu medic, de pe elicopterul SMURD.

A fost resuscitat 45 de minute

Din păcate, manevrele de resuscitare, efectuate peste 45 de minute, nu au avut succes, iar bărbatul a fost declarat decedat.

Rudele tânărului, mama și sora, sosite ulterior la locul evenimentului, au suferit un atac de panică, motiv pentru care au primit primul ajutor de la paramedicii SMURD. Acestea au refuzat sa fie transportate la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului. În cauză fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.