Accident în Alexandria! 3 autoturisme s-au ciocnit

poliţia

O persoană a ajuns la spital în această dimineață după ce trei autoturisme s-au ciocnit. Nefericitul accident s-a petrecut la intersecția str. Libertății cu str. Dr. Stâncă din Alexandria.

Accident în Alexandria

3 șoferi cu vârste între 22 și 25 de ani și o secundă de neatenție. Aceasta a fost ”rețeta” pentru un accident în lanț produs în această dimineață în Alexandria.

”Un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în orașul Zimnicea, în timp ce conducea un autoturism pe str. Libertății, din direcția str. Dunării către str. 1907, la intersecția cu str. Dr. Stâncă nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Oprire”, neacordând prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de către un tânăr în vârstă de 25 de ani din Zimnicea.

În urma impactului, autoturismul persoanei responsabile de producerea evenimentului rutier a fost proiectat într-un al treilea autoturism, oprit la stop, pe str. Libertății, condus de către un tânăr de 24 de ani, domiciliat în Alexandria”, spun polițiștii din Teleorman.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul conducătorului auto vinovat de producerea accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *