18 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

accident

Accident grav pe E70! 4 victime, 3 autovehicule implicate

Update 2

Potrivit polițiștilor teleormăneni se pare ca accidentul s-a produs din cauza vitezei.

Într-o curba, șoferul tirului a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Exact în acel moment o autoutilitară venea din sens opus. Șoferul a încercat sa evite impactul, a tras dreapta de volan și s-a răsturnat pe margine drumului.

În spatele autoutilitarei se afla un alt autoturism. Șoferul acestuia nu a putut evita coliziunea cu tirul rămas pe partea carosabila și a intrat în plin.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

 

UPDATE

În accidentul rutier petrecut pe raza comunei Bujoreni au fost implicate 3 autovehicule. Este vorba despre un camion transport cereale, o dubiță și un autoturism.

Un pompier din Zimnicea, lt. Bogdan Cioacă, aflat în zonă a luat primele măsuri până la sosirea echipelor de intervenție. Acesta a decuplat bornele de la baterii și s-a asigurat că nu sunt scurgeri de carburant.

Traficul rutier în zonă este blocat pe sensul Alexandria – București.

Știrea Inițială

Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu doar câteva minute pe Drumul European 70, în comuna Bujoreni. Din primele amănunte se pare că este vorba despre 4 victime, două rănite ușor, iar două acuză dureri de spate.

Grav accident rutier

Ziua și accidentul rutier pe drumurile din județul Teleorman. În urmă cu doar câteva minute, în comuna Bujoreni, s-a produs un alt eveniment rutier. Se pare că este vorba despre 4 victime, două rănite ușor, iar alte două acuză dureri la spate.

Mai multe echipe de intervenție au plecat spre locul accidentului pentru a oferi primul ajutor. Se  intervine cu o echipă de descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță, o autospecială de transport victime multiple și o mașină de pompieri pentru stingerea unui eventual incendiu.

Vom reveni cu amănunte despre acest accident rutier.