1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Un copil de 15 ani a căzut în râul Vedea! El este căutat de pompieri şi scafandri

Un tânăr este dat dispărut după ce a căzut în râul Vedea. Băiatul este căutat de pompieri şi scafandri.

Un copil de 15 ani a căzut în râul Vedea

Un tânăr de aproximativ 15 ani este dat dispărut după ce a căzut în râul Vedea. Acesta a fost văzut ultima dată în zona podului dintre Cervenia şi Smârdioasa. Din primele informaţii se pare că acesta era la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni. Echipele de intervenţie s-au mobilizat şi îl caută pe băiat în albia râului.

Pompierii intervin cu două bărci şi un echipaj de scafandri. Pe mal aşteaptă şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambuulanţă Teleorman pentru a acorda victimei primul ajutor.

Revenim cu informații în funcţie de situaţia din teren!

Evitaţi să vă scăldaţi în râuri

Este bine cunoscut faptul că pe fondul temperaturilor ridicate, unii cetățeni aleg să meargă la scăldat pentru a se răcori. Acest lucru poate constituie un pericol major atunci când nu sunt îndeplinite anumite condiții ce țin atât de zona unde se dorește a se practica scăldatul, cât și de cunoștințele și abilitățile persoanei privind înotul.

În scopul evitării producerii unor astfel de situații de urgență, pompierii din Teleorman ne recomandă să ne scăldăm “doar în locuri special amenajate pentru înot și respectați avertizările privind interzicerea scăldatului”. Mai mult, “evitați scăldatul în râuri, lacuri, canale de irigații sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenții sunt foarte puternici”. Şi nu în ultimul rând, “nu vă aventurați în apă când sunteți în stare de ebrietate, seara târziu sau pe timp de noapte”.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care poate deveni o știre contactează Redacția TRnews.ro pe WhatsApp la: 0785.88.88.58 – doar text, foto și video.