Femeile din Teleorman, între carieră și viața de familie

femeile

Femeile din Teleorman dau dovadă de tărie de caracter dar și de feminitate. Multe doamne și domnișoare din județul nostru au cariere impresionante. Știu, însă, cum să fie, în același timp, femei, oameni de carieră și, mai ales, mame.

Deputatul de Teleorman, Violeta Răduț este un exemplu în acest sens. Luptă să răzbească într-o lume a bărbaților, dar nu își neglijează nici o secundă viața de familie.

Reporter: Sunteți o femeie tânără într-o lume a bărbaților. Sunt cele două atribute (feminitatea și tinerețea) o piedică sau un avantaj?

violeta radutVioleta Răduț, parlamentar de Teleorman: Pot fi şi piedică, şi avantaj, depinde cum sunt ele folosite. Eu cred că pot fi foarte uşor avantaje, pentru că femeile au câteva calităţi esenţiale în politică, în afaceri şi în orice domeniu care poate fi atribuit bărbaţilor. Cred că femeia şi-a câştigat un rol important în societate şi nu mai vorbim de diferenţe, vorbim doar de o coordonare şi completare care nu pot fi decât benefice. De asemenea, tinerețea vine și cu un entuziasm și o mobilizare care, canalizate corect, pot genera rezultate excelente.

R: Cum vă petreceți timpul liber?

V.R.: Aproape în totalitate cu familia. Timpul meu se împarte acum între Bucureşti şi Teleorman, între munca din Parlament şi cea din teritoriu, aşa că atunci când am puţin timp liber îl petrec alături de cei dragi.

R: Cum se ”împacă” viața profesională cu cea de familie?

V.R.: Eu cred că bine, chiar dacă nu există întotdeauna echilibrul perfect. Din fericire, sunt norocoasă să am o familie care mă susţine necondiţionat şi acest lucru este esenţial.

Deputatul Violeta Răduț luptă, în Parlament și nu numai și pentru drepturile tuturor femeilor. De curând a s-a implicat într-o campanie de luptă împotriva violenței asupra femeilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *