23 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

43 de teleormăneni au fost amendați pentru lipsa adeverinței/declarației pe propria răspundere

43 de teleormăneni au fost sacționați pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 3 prin care nu aveau voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat și fără acte doveditoare. De asemenea, 6 persoane au părăsit izolarea fiind de asemenea sancționate și introduse în centrul de carantină.

Forţele de ordine au continuat să acţioneze integrat, în echipaje mixte, alcătuite din poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, 25 martie, 143 de polițiști, 33 de jandarmi și un polițist local au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 2.162 de persoane din perspectiva respectării interdicțiilor impuse.

Pentru abaterile constatate oamenii legii au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale persoanelor fizice, valoarea sancțiunilor depășind 40.000 de lei.

Dintre acestea, 6 sancțiuni au fost aplicate pentru părăsirea domiciliului în perioada de izolare, iar 43 pentru părăsirea domiciliului fără motiv.