30 iulie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Copilul din comuna Blejești a ajuns la Spitalul de Urgență din Alexandria

4 teleormăneni amendați pentru că nu au respectat izolarea

4 teleormăneni au fost amendați pentru că nu au respectat regimul de izolare la domiciliu. Fiecare dintre aceștia trebuie să scoată din buzunar suma de 5000 lei.

În cursul zilei de astăzi, echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, având principalul scop de a verifica respectarea Ordonanței militare.

În cadrul activităților la care au participat 122 de polițiști, 20 de jandarmi și 2 polițiști locali au fost verificate 1.636 de persoane izolate la domiciliu și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 de lei.

Persoanele izolate la domiciliu, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locația în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităților competente, sunt considerate persoane cu risc crescut de contagiozitate și sunt conduse de forțele de ordine publică și plasate în carantină instituționalizată, sub pază.

Persoanele carantinate, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locația în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităților competente, sunt carantinate pentru o nouă perioadă de 14 zile.