23 ianuarie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

locuri de muncă

Peste 360 de locuri de muncă, vacante, în această perioadă, în Teleorman

Peste 360 de locuri de muncă sunt vacante, în această perioadă, în județul nostru. Mai exact, în evidența Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman sunt înregistrate 366 locuri de muncă, puse la dispoziție de 68 agenți economici.

Locuri de muncă pentru majoritatea categoriilor socio-profesionale

Domeniile de activitate din care cei interesați de un loc de muncă își pot alege un job, în această perioadă, sunt industrial, economic-administrativ, agricol, alimentație publică, vânzări, confecții textile, construcții civile, confecții PVC, transporturi, pază și ordine publică, servicii și comerț.

”Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 39 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii și profesionale, 241 locuri de muncă și pentru persoanele necalificate, 86 locuri de locuri de muncă. De asemenea, la nivelul județului Teleorman sunt înregistrate 65 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul confecțiilor textile”, anunță AJOFM Teleorman.

Locuri de muncă în Alexandria

În zona Alexandria sunt disponibile 243 locuri de muncă, oferite de 43 agenți economici. Domeniile de activitate sunt industrial, economic, transporturi, confecții textile, confecții PVC, construcții civile, alimentație publică, vânzări, pază și ordine publică, servicii și comerț. 37 de joburi sunt pentru persoane cu studii superioare, 151 locuri de muncă, pentru persoane cu studii medii și profesionale și 55 de posturi, pentru persoane necalificate.

Peste 360 de locuri de muncă Peste 360 de locuri de muncă Peste 360 de locuri de muncă Peste 360 de locuri de muncă Peste 360 de locuri de muncă Peste 360 de locuri de muncă Peste 360 de locuri de muncă Peste 360 de locuri de muncă

Posturi în Roșiorii de Vede

La Roșiorii de Vede sunt valabile 41 locuri de muncă, oferite de 6 agenți economici, în domenii de activitate precum confecții textile, economic, servicii și comerț. Un loc de muncă este pentru persoanele cu studii superioare, 19, pentru persoane cu studii medii și profesionale și 21 de joburi sunt pentru persoane necalificate.

Peste 360 de locuri de muncă

Locuri de muncă în Turnu Măgurele

La Turnu Măgurele sunt vacante 32 locuri de muncă puse la dispoziție de 7 agenți economici. Domeniile de activitate sunt confecții textile, vânzări, administrativ, servicii și comerț. 26 locuri de muncă sunt pentru persoane cu studii medii și profesionale și 6 joburi, pentru persoane necalificate.

Peste 360 de locuri de muncă

Joburi în Videle

În Videle sunt disponibile 36 locuri de muncă, oferite de 9 agenți economici, în domenii precum industrial, vânzări, servicii și comerț. Un job se adresează persoanelor cu studii superioare, 33 de locuri de muncă sunt pentru persoane cu studii medii și profesionale și 2 locuri, pentru persoane necalificate.

Peste 360 de locuri de muncă

Posturi și în Zimnicea

Și Zimnicea are disponibile 14 locuri de muncă, oferite de 3 agenți economici. Domeniile de activitate sunt agricol, servicii și comerț. 12 locuri de muncă sunt pentru persoane cu studii medii și profesionale și 2 joburi, pentru persoane necalificate.

Peste 360 de locuri de muncă