21 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

128 de persoane se află în carantină, iar peste 2700 izolate la domiciliu

A crescut numărul persoanelor aflate în carantină pe raza județului Teleorman. În prezent, centrele de carantină din județ găzduiesc 128 de persoane. 15 persoane au intrat în carantină în ultimele 24 de ore (provenind din „zona roșie”), iar patru persoane au intrat în carantină ca urmare a nerespectării condițiilor privind izolarea.

De la o zi la alta tot mai multe persoane aflate în străinătate în zonele roșii, se întorc în județul Teleorman. În prezent, medicii din județ monitorizează 2728 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu.

În carantină instituționalizată se află, în prezent, 128 de persoane, 15 persoane intrând în carantină în ultimele 24 de ore (provenind din „zona roșie”), iar patru persoane au intrat în carantină ca urmare a nerespectării condițiilor privind izolarea.

Începând de ieri, 29 martie, persoanele care părăsesc locul în care au fost carantinate, fără aprobarea autorităților competente, vor fi sancționate contravențional conform și vor fi obligate să reia ciclul de 14 zile de carantinare, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor.

Persoanele care nu respectă condițiile izolării la domiciliu și sunt identificate în afara spațiului de izolare, vor fi sancționate contravențional și vor fi obligate să intre în carantină 14 zile, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor.