12 august 2022

TR News

Stiri din Teleorman

12 localități din Teleorman au depășit 2 la mia de locuitori și adoptă măsuri suplimentare

Beuca, Uda-Clocociov, Vedea, Nanov, Nenciulești, Dobrotești, Putineiu, Măldăieni, Tătărăștii de Jos, Islaz, Mârzănești și Balaci sunt cele 12 localități din Teleorman care au depășit pragul de infectare de 2 la mia de locuitori. Reprezentanții Comitetului județean pentru Situații de Urgență Teleorman s-au întâlnit în ședință și au stabilit măsuri suplimentare pentru aceste localități.

12 pagini cu măsuri suplimentare pentru localitățile din Teleorman care au depășit pragul de 2 la mia de locuitori au fost adoptate de reprezentanții Comitetului județean pentru Situații de Urgență Teleorman. Printre acestea se numără obligativitatea măștii în spațiile publice, piețe, târguri, stații pentru transportul în comun, iar adunările publice vor fi limitate.

Participarea spectatorilor la competiţiile sportive în spaţiile închise sau deschise este condiționată de vaccinare. La teatru și cinema salile pot fi ocupate maximum 70%, iar masca este obligatorie. Se permite organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) cu un număr de articipanți de maximum 150 de persoane în exterior sau maximum 100 de persoane în interior, cu respectarea normelor de protecție sanitară.