15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

11 localități din Teleorman au depășit pragul de infectare de 4 la mia de locuitori

11 localități din Teleorman se află peste pragul de infectare de 4 la mia de locuitori. Este vorba despre Lița, Vârtoape, Gratia, Fântânele, Zimnicea, Mârzănești, Călinești, Băbăița, Suhaia, Alexandria și Vedea. Dintre acestea doar în localitatea Lița rata de incidență este de peste 7,5 la mia de locuitori, iar restricțiile privind închiderea magazinelor de la ora 18.00 și deplasarea populației până la ora 20.00 se aplică în toate zilele săptămânii.

În tot acest timp, aproximativ 340 de persoane au fost legitimate, 135 de obiective și peste 290 de autovehicule au fost verificate de polițiști în cadrul activităților desfășurate în ultimele 24 de ore la nivelul județului Teleorman privind prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Au fost verificate 135 de obiective, au fost legitimate nu mai puțin de 340 de persoane și verificate aproximativ 290 de autovehicule, totodată fiind verificate documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință.

Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acțiunilor punctuale au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 18.000 de lei, forțele de ordine reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.