Parcări cu plată

Parcări cu plată în municipiul Alexandria! 2 lei pentru ora de staționare

Sistem de plată a locurilor de parcare în pas cu tehnologia, la Alexandria. Șoferii vor putea să-și plătească locurile de parcare publice prin SMS, aplicație software sau la parcometru. Acest lucru se va întâmpla de la 1 iulie, în zonele din inelul aglomerat al orașului. O oră de staționare a autovehiculului va costa 2 lei. În felul acesta, municipalitatea speră ca firma care administrează parcările să strângă mai mulți bani la bunget.

Citește și: ATENȚIE, ȘOFERI! MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR VOR FI RIDICATE!

Parcări cu plată de la 1 iulie

Parcări cu platăȘoferii care vor avea nevoie să staționeze în parcările publice din Alexandria își vor achita contravaloarea timpului de parcare prin intermediul smartphone-ului sau direct la parcometru. Acest lucru se va întâmpla de la 1 iulie, în zonele din inelul aglomerat al orașului. Prin această nouă modalitate de plată a staționărilor în parcările publice municipalitatea speră să rezolve, într-o mica măsură, problema locurilor de parcare din Alexandria. În plus, se dorește creșterea sumei încasate de societatea care administrează locurile de parcare din oraș.

2 lei ora de staționare

O oră de staționare în parcările publice va costa 2 lei, la fel ca în prezent. Avantajul noii modalități de plată este acela că șoferii nu vor mai fi obligați să aștepte încasatorul. Parcometrul îi va permite utilizatorului să introducă, în bancnote, suma totală de plată pentru care dorește să achiziționeze timp de parcare și să introducă numărul de înmatriculare al autovehicolui parcat.Parcări cu plată

Abonamente pentru riverani

Alexăndrenii aflați în vecinătatea unui loc de parcare cu plată pe care vor să îl închirieze timp de un an, pot încheia un abonament. În acest moment, în Alexandria sunt 322 de locuri de parcare cu plată. Asta, în condițiile în care în municipiul reședință de județ sunt înmatriculate în jur de 14.500 de mașini. Acestora li se mai adaugă cele înmatriculate în Bulgaria și cele aflate în tranzit, peste 1.000 pe zi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *