11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Zi memorabilă în Nenciulești! Două doamne au fost sărbătorite pentru un secol de viață

Într-o zi memorabilă, comuna Nenciulești a sărbătorit două destine remarcabile, cele ale doamnelor Ivașcu Maria și Matei Oprea, care au trecut pragul magic al vârstei de 100 de ani. Cu un tort festiv și flori în mână, primarul Vița Necea a adus un omagiu acestor două centenare, recunoscându-le viața impresionantă și contribuția la istoria localității. Este o poveste de viață care trebuie să fie spusă și celebrată, un exemplu de demnitate și rezistență în fața provocărilor unei lumi în schimbare accelerată.

Această sărbătoare a centenarelor a fost o ocazie unică de a onora două vieți de excepție care au străbătut secole și au depășit obstacolele istoriei cu grație și demnitate. Doamna Ivașcu Maria și doamna Matei Oprea sunt mai mult decât simpli martori ai timpului; ele sunt povestitori vii ai istoriei, având experiența unor războaie, crize economice și momente de bucurie și tristețe.

Primarul Vița Necea a subliniat importanța acestei sărbători, spunând: „Seniorii noștri merită tot respectul și toată aprecierea noastră. Aceste două doamne ne inspiră să privim în trecut, să prețuim prezentul și să învățăm pentru viitor.”

Într-o lume agitată de schimbări rapide, doamnele Ivașcu Maria și Matei Oprea sunt o amintire vie a valorilor tradiționale și a înțelepciunii dobândite de-a lungul unei vieți. Această sărbătoare a fost o lecție de viață pentru toți cei prezenți, amintindu-ne să prețuim și să respectăm cei mai vârstnici membri ai comunității noastre.

Sărbătoarea centenarelor din Nenciulești ne reamintește că vârsta este o comoară de neprețuit și că fiecare zi merită să fie trăită cu recunoștință și respect. Le urăm doamnelor Ivașcu Maria și Matei Oprea „La mulți ani!” și le mulțumim pentru experiența și înțelepciunea pe care o împărtășesc cu toată comunitatea lor.