29 septembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Vin ninsorile și în Teleorman!

Teleormăneni, pregătiți-vă de iarnă! Ne așteaptă câteva zile cu frig, ninsori și vreme urâtă.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, o informare meteo de răcire accentuată și de vreme rea pentru aproape toate regiunile din țară.

”În intervalul 27 noiembrie, ora 16:00 – 29 noiembrie, ora 23:00 vor fi perioade de timp în care se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor, iar cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse, mai ales la munte, 15…20 l/mp. În seara zilei de duminică (27 noiembrie) vor fi ploi, dar în noaptea de duminică spre luni (27/28 noiembrie) și în cursul zilei de luni (28 noiembrie), acestea se vor transforma în lapoviță și ninsoare în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, unde valorile termice vor marca o scădere accentuată”, anunță informarea ANM.

Teleormanul, vizat de ninsori

Ninsorile nu vor evita nici județul nostru, ANM anunțând că va începe să ningă de luni noapte.

”În noaptea de luni spre marți (28/29 noiembrie) și pe parcursul zilei de marți (29 noiembrie), vremea se va răci în toată țara, va ninge și în regiunile sudice, unde pe arii restrânse este posibil să se depună strat de zăpadă. Temporar vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăși 50…60 km/h. Îndeosebi în zonele de munte se va depune strat nou de zăpadă și vor fi rafale de peste 60…70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității”, mai informează ANM.

În plus, vremea se va răci accentuat și în Teleorman, temperaturile minime înregistrate în Alexandria, în noaptea de marți spre miercuri, atingând minus 6 grade.