2 iunie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Vin banii prin PNRR! 16 localități din Teleorman primesc finanțare

Județul Teleorman se dezvoltă pe bani de la Guvern. Potrivit senatorului PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu, 16 localități din Teleorman au primit avizul pentru realizarea unor proiecte pentru dezvoltare. Proiectele au o valoare totală de 18.400.000 lei.

16 localități din județul Teleorman vor primi bani pentru dezvoltare. Ministerul Dezvoltării finanțează noi investiții, în 16 localități din Teleorman , prin Planul Național de Redresare și Reziliență!

Proiectele finanțate au o valoare totală de 18.400.000 lei și au fost depuse în cadrul primei runde de atragere de fonduri pe componentele Valul Renovării și Fondul Local din PNRR.

”Comunele din Teleorman se dezvoltă, începând de la eficientizarea energetică, până la reabilitarea unităților de învățământ, iar Planul Național de Redresare și Reziliență reprezintă o susținere financiară substanțială în acest context.

Desigur, în mediul rural vorbim și de alte proiecte finanțate prin programe diferite, dar și cu fonduri europene, investiții pe care le voi prezenta, punctual, pe măsură ce vor fi realizate.

În continuare sunt alături de autoritățile publice locale și le asigur de toată susținerea mea în demersurile realizate pentru dezvoltarea comunităților din Teleorman”, a spus Eugen Pîrvulescu, senator PNL Teleorman.