19 mai 2024

TR News

Stiri din Teleorman

tir

Un tir plin cu marfă a căzut de pe pod! Tone de legume s-au împrăştiat pe câmp

Un tir plin cu marfă a lovit balustrada unui pod și s-a răsturnat. Tone de legume s-au împrăștiat pe câmp, la baza podului. Din fericire șoferul a scăpat nevătămat.

Tirul a rămas suspendat

Un autocamion încărcat cu marfă care realiza un transport din Italia s-a rasturnat, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Nefericutul eveniment s-a petrecut la intrarea în comuna Islaz din județul Teleorman. Potrivit polițiștilor teleormăneni, din cauza vitezei, camionul a derapat, a lovit balustrada unui pod și a căzut la baza podului râmânând suspendat pe carosabil.

Pe aceeași temă: FOTO GRAV ACCIDENT RUTIER PE E70 ALEXANDRIA – ROȘIORI. DOUĂ PERSOANE AU MURIT

tir

Legumele s-au împrăștiat pe câmp

În urma impactului cu solul, aproape toată marfa s-a împrăștiat pe câmp. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt însemnate: tirul are multiple avarii, iar mare parte din marfa transportată a fost distrusă.

Conducerea firmei de transport a trimis la fața locului două autospeciale dotate cu macara pentru a repune tirul pe roți.

Pe lângă pagubele suferite șoferul s-a ales și ci amendă contravențională din partea polițiștilor teleormăneni pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum.