19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Un șofer băut a fost arestat după ce a fugit de la locul accidentului

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei. Acesta a trimis la spital două persoane, este vorba despre o femeie și un copil. În scurt timp a fost depistat de poliție și băgat în arest pentru 24 de ore.

Accident rutier în localitatea Smârdioasa. Două autoturisme s-au ciocnit. O femeie în vârstă de 40 de ani, în timp ce se deplasa pe DN 51 pe raza localității Smârdioasa, a fost lovită de un alt autoturism. Șoferul vinovat pentru producerea acestui incident a părăsit locul accidentului fără ca măcar să vadă dacă persoanele din mașina lovită au nevoie de ajutor.

”În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară la femei în vârstă de 40 ani și a unui minor în vârstă de 12 ani, ambii din județul Teleorman, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Femeia în vârstă de 40 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat .

În urma activităților desfășurate, conducătorul auto care a produs evenimentul a fost identificat ulterior și audiat, un tânăr în vârstă de 20 ani, din județul Teleorman. Împotriva acestuia  s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a se prezenta instanței de judecată pentru propunerea de arestare preventivă.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, acesta avea o imbibație alcoolică de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat .

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, urmând a se da soluție legală prin parchetul competent.