13 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

accident spectaculos

Un șofer băut a ajuns cu mașina în afara părții carosabile! 2 persoane au ajuns la spital

Un șofer băut a ajuns la spital în stare gravă după ce a provocat un accident rutier. Alături de el un alt pasager a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Neatenție, viteza și băutura l-au băgat în spital pe un șofer din Teleorman. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Cernetu.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Țigănești conducea un autoturism pe DJ 506, pe raza localității Cernetu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, oprindu-se în  poarta de acces a unui imobil.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a unei pasagere (femeie de 27 de ani, domiciliată în comuna Poroschia), ambii fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.