19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

amenzi politie

Un magazin a fost spart. Hoții au furat produse de peste 10.000 lei

Un magazin a fost spart. Totul a fost pus la cale de doi bărbați. După lăsarea întunericului aceștia au pătruns prin efracție de unde au furat bunuri și produse de aproximativ 10.000 lei. Din păcate pentru ei au fost rapid identificați, iar acum se află în arest.

În noaptea de 26/27 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta unui magazin din comuna Bujoru, județul Teleorman și din interior au sustras mai multe produse, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 10.000 lei.

Polițiștii Sectiei nr.12 Poliție Rurală Zimnicea au desfășurat activități operative și au identificat autorii furtului, aceștia fiind doi bărbați în vârstă de 22 ani, respectiv 35 ani, ambii din județul Teleorman.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de la locuința bărbatului în vârstă de 35 ani și restituite persoanei căreia i-au fost sustrase.

Față de cei doi, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și furt calificat și s-a luat masura reţinerii pe o perioada de 24 ore.

Tot în data de 27 ianuarie, a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva persoanelor bănuite pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și furt calificat, iar aceștia au fost prezentați Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind emise mandate de arestare preventivă pe numele celor doi inculpați pe o perioadă de 30 zile, fiind depuși în C.R.A.P. Teleorman.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor două persoane bănuite și în celelalte dosare penale cu autori necunoscuți aflate în lucru.